۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

مشهد میزبان مسابقات دسته یک والیبال|همدان جا خالی داد!

  • کد خبر: ۴۹۲۷۷
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
مشهد میزبان مسابقات دسته یک والیبال|همدان جا خالی داد!
مسابقات لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور از روز ۲۴ ماه جاری در دو شهر اردبیل و مشهد آغاز خواهد شد که انتخاب مشهد با وجود درخواست ارومیه برای میزبانی گروه الف جای سوال دارد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، همدان که روزگاری مهد والیبال کشور بود و ستارگان بزرگی را به تیم‌های ملی ایران تحویل داد امروز حتی از میزبانی یک دوره مسابقات هم ناتوان مانده و در شرایطی که چهار روز تا آغاز مسابقات دسته یک کشور در این شهر باقی مانده بود از میزبانی جای خالی داد و مشهد به جای همدان پذیرای ۹ تیم می‌شود.
بیست و نهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های دسته یک مردان ایران جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور ۱۸ تیم در دو گروه مقدماتی آغاز خواهد شد.
تیم‌های شهرداری جوان ارومیه، مس رفسنجان، سروقامتان همدان، مقاومت بسیج، ملوان تهران، مجتمع فولاد خراسان، اشتادسازه و هوادار تهران در گروه الف این مسابقات با هم رقابت خواهند کرد. در گروه ب نیز تیم‌های رعد پدافند قم، سامسونگ جویبار، عقاب ملل اردبیل، پاس گرگان، صنایع اردکان، ایرانشید چالوس، خوش سیمای آمل و هوشیار تبریز به مصاف هم می‌روند.
پیش‌تر کمیته برگزاری رویداد‌ها و مسابقات فدراسیون والیبال برنامه مرحله نخست دور رفت متمرکز لیگ دسته یک مردان کشور را اعلام کرده بود و قرار بود مسابقات گروه الف به میزبانی همدان برگزار شود، اما تیم سروقامتان همدان از میزبانی این رقابت‌ها به علت دریافت نکردن مجوز استانی، انصراف داد.
بر این اساس، تیم اشتادسازه مشهد با کسب مجوز ستاد استانی مقابله با کرونا، مسئولیت میزبانی گروه الف لیگ دسته یک مردان در مرحله نخست دور مقدماتی را به دست آورد. ورود تیم‌ها به این شهر روز جمعه ۲۳ آبان‌ماه خواهد بود و مسابقات از روز شنبه ۲۴ آبان‌ماه شروع می‌شود.
مسابقات گروه ب نیز بر اساس برنامه اعلام شده قبلی به میزبانی اردبیل برگزار خواهد شد. ساعت برگزاری دیدار‌ها در دو شهر مشهد و اردبیل ۱۴ و ۳۰ دقیقه و ۱۷ و ۳۰ دقیقه است و تیم‌های شرکت‌کننده در لیگ دسته یک، روز‌های ۲۴، ۲۵، ۲۷، ۲۸ و ۳۰ آبان‌ماه بازی دارند و روز‌های دوشنبه و پنج‌شنبه ۲۶ و ۲۹ نیز استراحت خواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->